Gezinsverhuizing

Wij zijn uw verhuisspecialist voor het Noorden. Met onze verhuisdienst ontzorgen wij u tijdens uw verhuizing. Onze dienstverlening gaat verder dan het inladen en uitladen van dozen. Wij bieden een complete verhuisservice, dienstverlening op maat, verhuisdirigente en handyman.
 

Complete verhuisservice

Onze verhuizers zijn vakkundig opgeleid en verzorgen dagelijks vele gezinsverhuizingen. Indien gewenst, helpen wij bij het inpakken van uw inboedel in de verhuisdozen, uitpakken en richten de kasten voor u in. Onze meubelmonteurs demonteren en monteren uw meubilair en zorgen dat na de verhuizing alles gebruiksklaar is.
 

Verhuizen is maatwerk

Naast onze complete dienstverlening kunt u gebruik maken van onze Full Service. Een pakket met diensten af te stemmen op uw specifieke wensen. Een verhuisprijs is afhankelijk van een aantal factoren, zo moet u denken aan: uw verhuisvolume inventaris, verhuisafstand, uw persoonlijke wensen & extra gewenste diensten.

Gaat u binnenkort verhuizen of op langere termijn? Maak vandaag nog een afspraak met onze verhuisadviseur. Onze verhuisadviseur komt vrijblijvend bij u langs en bespreekt met u uw wensen en de vele mogelijkheden. U ontvangt direct een scherpe aanbieding.

 Tarieven Gezinsverhuizing

Vraag voor extra informatie, wij bellen u terug!

 • * velden zijn verplicht.

Professionele verhuisdozen scherp geprijsd! Vanaf € 1,50 per stuk

Bestel nu uw complete verhuispakket

Lees meer
Meer nieuws
 • Verhuisdozen nodig? Scherp geprijsd!

  Zonder zorgen verhuizen

  Verhuisdozen

  Bestellen
 • Verhuizing met onze verhuislift

  Verhuizen met lift

  Heeft u een verhuislift nodig? Onze verhuislift gaat tot een hoogte van 11 meter en kan op nagenoeg iedere plek worden geplaatst.

  Lees meer
 • Opslag

  Tijdelijke opslag nodig?

  Uw inboedel kan bij ons veilig en verwarmd worden opgeslagen tegen zeer scherpe opslagtarieven.

  Lees meer