Korting voor senioren. Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizingen wat houdt dat in bij Buma Verhuizingen?  Ontzorgd verhuizen  van ouderen/senioren, (schoon)ouders, hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten.

Een seniorenverhuizing vraagt wat meer inlevingsvermogen van onze gediplomeerde en ervaren verhuizers dan een doorsnee gezinsverhuizing. Wij kunnen ons heel goed voorstellen wat het voor u betekent als u 40 jaar ergens heeft gewoond en noodgedwongen naar een verzorgingstehuis toe moet.

Onze wagens voor seniorenverhuizingen zijn voorzien van veel rolcontainers die wij zorgvuldig inpakken en wikkelen in folie. Er wordt over het algemeen veel gelopen bij een verhuizing naar een verzorgingstehuis. Met voldoende rolcontainers werkt het uiterst efficient bij een seniorenverhuizing. Een gemiddelde seniorenverhuizing duur bij ons een halve dag.

U ontvangt 5 procent extra korting op de tarieven omdat u een senior bent en veel voor de maatschappij betekent. Buma Verhuizingen doet graag iets voor u terug! Geef bij het boeken van uw verhuizing aan dat u senior bent en u ontvangt 5 procent korting.

Seniorenverhuizing Tarieven.

Indien u het op prijs stelt kunt u ook een verhuisofferte voor uw seniorenverhuizing aanvragen. Neem 10 minuten de tijd om deze goed te doorlopen en in te vullen en u ontvangt van ons een verrassend scherpe aanbieding voor uw seniorenverhuizing.

 

Vraag voor extra informatie, wij bellen u terug!

 • * velden zijn verplicht.

Professionele verhuisdozen scherp geprijsd! Vanaf € 1,50 per stuk

Bestel nu uw complete verhuispakket

Lees meer
Meer nieuws
 • Verhuisdozen nodig? Scherp geprijsd!

  Zonder zorgen verhuizen

  Verhuisdozen

  Bestellen
 • Verhuizing met onze verhuislift

  Verhuizen met lift

  Heeft u een verhuislift nodig? Onze verhuislift gaat tot een hoogte van 11 meter en kan op nagenoeg iedere plek worden geplaatst.

  Lees meer
 • Opslag

  Tijdelijke opslag nodig?

  Uw inboedel kan bij ons veilig en verwarmd worden opgeslagen tegen zeer scherpe opslagtarieven.

  Lees meer