Extra korting op uw seniorenverhuizing bij Buma Verhuizingen

Seniorenverhuizingen wat houdt dat in bij Buma Verhuizingen?  Ontzorgd verhuizen  van ouderen/senioren, (schoon)ouders, hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten.

Een seniorenverhuizing vraagt wat meer inlevingsvermogen van onze gediplomeerde en ervaren verhuizers dan een doorsnee gezinsverhuizing. Wij kunnen ons heel goed voorstellen wat het voor u betekent als u 40 jaar ergens heeft gewoond en noodgedwongen naar een verzorgingstehuis toe moet.

Onze wagens voor seniorenverhuizingen zijn voorzien van veel rolcontainers die wij zorgvuldig inpakken en wikkelen in folie. Er wordt over het algemeen veel gelopen bij een verhuizing naar een verzorgingstehuis. Met voldoende rolcontainers werkt het uiterst efficient bij een seniorenverhuizing. Een gemiddelde seniorenverhuizing duur bij ons een halve dag.

Klik op uw woonplaats en ontdek voor welke voordelige tarieven wij uw senioren verhuizing in uw woonplaats kunnen verzorgen. U ontvangt 5 procent extra korting op de tarieven omdat u een senior bent en voldoende voor onze maatschappij heeft betekent. Buma Verhuizingen doet graag iets voor u terug! Geef bij het boeken van uw verhuizing aan dat u senior bent en u ontvangt 5 procent korting.

Tarieven seniorenverhuizing in Frieslandtarieven seniorenverhuizing Groningen, tarieven seniorenverhuizing Drenthe.

(klik op uw provincie en vervolgens op uw woonplaats of dichtsbijzijnde plaats)

Indien u het op prijs stelt kunt u ook een verhuisofferte voor uw seniorenverhuizing aanvragen. Neem 10 minuten de tijd om deze goed te doorlopen en in te vullen en u ontvangt van ons een verrassend scherpe aanbieding voor uw seniorenverhuizing.

Offerte aanvraagformulier seniorenverhuizing

Vraag voor extra informatie, wij bellen u terug!

 • * velden zijn verplicht.

30 verhuisdozen, schilderijenbox, 5 kilo inpakpapier, matrashoezen en tape

30 verhuisdozen en compleet inpakpakket aanbieding € 65,-

Lees meer
Meer nieuws
 • 20 sterke verhuisdozen voor € 29,-

  Bestel nu uw verhuisdozen

  AANBIEDING 20 verhuisdozen voor € 29,-. Zware kwaliteit

  Bestellen
 • Verhuizing met onze verhuislift

  Verhuizen met lift

  Heeft u een verhuislift nodig? Onze verhuislift gaat tot een hoogte van 11 meter en kan op nagenoeg iedere plek worden geplaatst.

  Lees meer
 • Opslag

  Tijdelijke opslag nodig?

  Uw inboedel kan bij ons veilig en verwarmd worden opgeslagen tegen zeer scherpe opslagtarieven.

  Lees meer