Verhuis tips

Als u gaat verhuizen kunt u toch geld besparen op de verhuiskosten door bijvoorbeeld zelf in te pakken. Hieronder vind u een aantal handige tips. Let wel. Laat de ingepakte goederen door ons voor vertrek controleren. Dit om schade te voorkomen.

Coderen

Het is verstandig om per kamer in te pakken en de dozen te ‘merken’ met de inhoud en.het nummer van de kamer in het huis van bestemming. Geef in uw nieuwe huis aan elke kamer dus een nummer. Indien u wenst, kunt u een lijst maken met per doos een uitgebreide inhoudsbeschrijving. Natuurlijk kost dit meer tijd, maar je vindt sneller wat je zoekt.

Electronische apparatuur

Gebruik - indien mogelijk - voor apparatuur de originele dozen en tref noodzakelijke voorzieningen voor pc en cd spelers.Vul de dozen op met kranten, pakpapier of dekens. Pak geen scherpe dingen bij kwetsbare zaken. Verder kunt u zelf de wasmachine los- en vastkoppelen, vergeet niet het restwater eruit te laten lopen en zet de trommel met de transportbeveiliging vast om beschadiging te voorkomen. Plak de deur van de ontdooide koelkast dicht met tape en zorg dat hij bij de verhuizing rechtop komt te staan. Zet de vrieskist in de nacht voor de verhuizing op de hoogste stand en isoleer hem tijdens de verhuizing met dekens.

Breekbare zaken

Serviesgoed inpakken vereist extra aandacht. Wij beschikken over speciaal pakpapier om hetserviesgoed op een goede manier in de dozen te stoppen. Rol tafelzilver in vloeipapier. Breekbare spullen dient u in te wikkelen. U kunt dit dan mogelijk samen met bijvoorbeeld linnengoed inpakken. Geef door middel van stickers aan dat de doos extra aandacht verdient. (bijvoorbeeld BREEKBAAR, GLASWERK). De zwaardere zaken (zoals borden) moeten onder in de doos. Zet zeer breekbaar glaswerk (zoals wijnglazen) en flessen rechtop in de doos. Brandbare en gevaarlijke stoffen apart houden.

Zware goederen

Het is niet verstandig om veel zware kleine goederen (zoals boeken)bij elkaar in eenverhuisdoos te doen.Gebruik deze boeken als bodemen stop de lichtere spullen bovenin om op te vullen. De boeken dienen liggend verpakt te worden om beschadiging aan de rug te voorkomen.Maak de dozen niet te zwaar en gebruik kleine dozen voor zware goederen. Dit maakt het verhuizen makkelijker en dekans op schade kleiner.

Gordijnen en lampen

Gordijnen kunt u uit de rails halen en in de dozen doen. Haal verder de lampen los en plaatsde lampenkappen rechtop in een doos. Wees voorzichtig met het pakken van deze onderdelen.

Klokken en schilderijen

Bij klokken dient u de slinger in de kast vast te zetten. Laat grote (staande) klokken, maar ook spiegels en schilderijen door ons inpakken. Hiermee bent u verzekerd van de beste bescherming tijdens uw verhuizing.

Planten

Afhankelijk van de afstand en de verhuistijd is het mogelijk om planten mee te nemen. Kleine planten bij elkaar in een doos zetten.

Professionele verhuisdozen scherp geprijsd! Vanaf € 1,50 per stuk

Bestel nu uw complete verhuispakket

Lees meer
Meer nieuws
 • Verhuisdozen nodig? Scherp geprijsd!

  Zonder zorgen verhuizen

  Verhuisdozen

  Bestellen
 • Verhuizing met onze verhuislift

  Verhuizen met lift

  Heeft u een verhuislift nodig? Onze verhuislift gaat tot een hoogte van 11 meter en kan op nagenoeg iedere plek worden geplaatst.

  Lees meer
 • Opslag

  Tijdelijke opslag nodig?

  Uw inboedel kan bij ons veilig en verwarmd worden opgeslagen tegen zeer scherpe opslagtarieven.

  Lees meer