Werkwijze Buma Verhuizingen

Verhuizen is maatwerk! Hier zijn wij ons volledig van bewust. Een seniorenverhuizing vraagt om een andere aanpak dan een studentenverhuizing een internationele verhuizing of een bedrijfsverhuizing.

 
Werkwijze 

Uw specifieke wensen worden gecombineerd met onze ervaring. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en wat er dient te gebeuren. Vervolgens gaan wij u informeren wat de meest efficiente en economische manier van verhuizen voor u is.

Seniorenverhuizingen worden bij ons vaak uitgevoerd met een vrachtwagen met 6 rolcontainers. Hier kunnen 14 verhuisdozen in. Loopafstand is vertraging. Door gebruik te maken van rolcontainers die worden ingeseald verhuizen wij met 6 keer lopen een volume van 12m3. Dit is genoeg voor de verhuisdozen en losse spullen. Op het nieuwe adressen rollen wij ze er zo weer uit.

Wij zijn ons zeer bewust dat verhuizen in de stress top 3 staat. Tijdens de verhuizing zullen wij dan ook met grote zorgvuldigheid met uw dierbare spullen omgaan. U ontvangt van ons een voorstel voor uw verhuizing waarbij ons verhuisteam rekening houdt met de situatie tijdens de verhuizing.  Indien een verhuislift gewenst is nemen wij deze uiteraard mee.  Kwaliteit en snelheid wordt bij ons gecombineerd.

Wilt u weten wat onze volledige strategie is? Neem dan contact met ons op. Graag leggen wij u uit hoe onze manier van verhuizen werkt. Onze manier van werken combineren wij met uw specifieke wensen. Verhuizen doen we tenslotte samen.

Impressie

 

Professionele verhuisdozen scherp geprijsd! Vanaf € 1,50 per stuk

Bestel nu uw complete verhuispakket

Lees meer
Meer nieuws
 • Verhuisdozen nodig? Scherp geprijsd!

  Zonder zorgen verhuizen

  Verhuisdozen

  Bestellen
 • Verhuizing met onze verhuislift

  Verhuizen met lift

  Heeft u een verhuislift nodig? Onze verhuislift gaat tot een hoogte van 11 meter en kan op nagenoeg iedere plek worden geplaatst.

  Lees meer
 • Opslag

  Tijdelijke opslag nodig?

  Uw inboedel kan bij ons veilig en verwarmd worden opgeslagen tegen zeer scherpe opslagtarieven.

  Lees meer