Buma Verhuizingen Groningen | Hét verhuisbedrijf van Groningen

Verhuizen in Groningen met de toppers van Buma Verhuizingen. 

Wij hebben een prachtige aanbieding voor ieder type verhuizing. Onze mannen zijn ervaren verhuizers, gediplomeerd en beschikken over alle vergunningen en kwalificaties om ieder type verhuizing tot het gewenste resultaat te brengen.

Onze verhuiswagens in Groningen zijn uitgerust met voldoende dekens, gereedschap, transportmateriaal, garderobedozen enzovoort. Ook beschikken wij over een nieuwe verhuislift die tot een hoogte van 11 meter gaat.

Wij bieden twee mogelijkheden om u te verhuizen;  U kunt direct uw verhuizing reserveren, of u kiest ervoor om ons verhuisofferte formulier in te vullen.

Verhuisofferte Groningen

Budgetverhuizing in Groningen 

Verhuiswagen DamwoudeAANBIEDING: Budgetverhuizing - 2 ervaren verhuizers met verhuiswagen geen montage - demontage. Verhuiswagen 19m3, met 2 verhuizers voor 3 uren werk. Prijs is ALL-IN voor 4 uren werk: € 549,-  Incl. verzekering tot € 100.000. Buma Verhuizingen is aangesloten bij Ervaren Verhuizers Nederland. Verhuizen in Groningen doe je met de mannen van Buma Verhuizingen. Een uur extra? Geen probleem. Voor ieder uur extra rekenen wij een tarief van € 120,-

 

HIGH QUALITY MOVING

Grote vrachtwagen 45 m3 met 2 ervaren verhuizers voor een halve dag. Prijs is ALL-IN voor 4 uren werk€ 595,- Incl. verzekering tot € 100.000. Buma Verhuizingen is aangesloten bij Ervaren Verhuizers Nederland Een uur extra nodig? Geen probleem! voor ieder uur extra rekenen wij een tarief van € 125,- per uur.

 

U kunt uw verhuizing direct reserveren door hieronder het formulier in te vullen. Wilt u bij het veld bericht aangeven om welke aanbieding het gaat. Verhuiswagen 19 kuub of vrachtwagen 45 kuub. Zodra wij uw formulier ontvangen dan ontvangt u van Buma Verhuizingen, binnen 24 uur een offerte via de mail.

Extra verhuizer nodig? € 37,50,- per uur toeslag (exclusief 21 procent btw)

Reserveer hier uw verhuizing in Groningen

 • Nieuwe adresgegevens

 • Verhuis gegevens

 • * velden zijn verplicht.

Wij kiezen er bewust voor om onze onafhankelijkheid te houden. Buma Verhuizingen Groningen is niet aangesloten bij Top Movers, UTS of Mondial  Movers.  Wij vinden dat dit kostprijsverhogend werkt en houden onze tarieven graag betaalbaar. Vertegenwoordigers kosten geld. Wij kunnen op afstand hetzelfde. Deze kostenbesparing ziet u terug in onze scherpe verhuistarieven.

Buma Verhuizingen verhuist o.a in: Groningen | Tolbert | Zuidhorn | Stadskanaal | Appingedam en de rest van Groningen

Professionele verhuisdozen scherp geprijsd! Vanaf € 1,50 per stuk

Bestel nu uw complete verhuispakket

Lees meer
Meer nieuws
 • Verhuisdozen nodig? Scherp geprijsd!

  Zonder zorgen verhuizen

  Verhuisdozen

  Bestellen
 • Verhuizing met onze verhuislift

  Verhuizen met lift

  Heeft u een verhuislift nodig? Onze verhuislift gaat tot een hoogte van 11 meter en kan op nagenoeg iedere plek worden geplaatst.

  Lees meer
 • Opslag

  Tijdelijke opslag nodig?

  Uw inboedel kan bij ons veilig en verwarmd worden opgeslagen tegen zeer scherpe opslagtarieven.

  Lees meer