Ijzersterke Buma verhuisdozen

Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf en weten als geen ander wat het belang van de juiste verhuisdoos is. Tegenwoordig verkoopt bijna iedere bouwmarkt verhuisdozen. Er zijn echter een aantal zeer belangrijke verschillen tussen een verhuisdoos van de bouwmarkt en onze professionele verhuisdozen.

• Bouwmarkt dozen kun je niet stapelen en beschermen derhalve de inhoud onvoldoende. De stapelwaarde is maar een fractie ten opzichte van onze dozen.

• Onze verhuisdozen kan een volwassen man van 90 kilo op staan zonder dat er inhoud in de doos zit. Dan nog zakt de doos niet in.

• De verhuizing duurt langer als er gebruik wordt gemaakt van een slechte kwaliteit verhuisdozen. Slechte verhuisdozen zijn niet stapelbaar, moet je van onderen vasthouden
(anders valt de bodem uit de verhuisdoos). Omdat je een slechte verhuisdoos niet vol kunt stoppen zul je er meer van nodig hebben.

Onze verhuisdozen zijn goedkoper dan de dozen bij de bouwmarkt!  Onze dozen zijn per 20 stuks verpakt. De besteleenheid bedraagt dan ook minimaal 20 stuks.

Bestel uw ijzersterke Buma verhuisdozen hier!

 • * velden zijn verplicht.

Ijzersterke Buma verhuisdozen

Bestel hier uw ijzersterke verhuisdozen voor slechts € 2,- per stuk! Goedkoper dan de bouwmarkt en 3 keer zo stevig!

Lees meer
Meer nieuws
 • Verhuisdozen bestellen

  Bestel hier uw Buma verhuisdozen

  Ijzersterke Buma verhuisdozen

  Bestel Buma verhuisdozen
 • Verhuizing met onze verhuislift

  Verhuizen met lift

  Heeft u een verhuislift nodig? Onze verhuislift gaat tot een hoogte van 11 meter en kan op nagenoeg iedere plek worden geplaatst.

  Lees meer
 • Opslag

  Tijdelijke opslag nodig?

  Uw inboedel kan bij ons veilig en verwarmd worden opgeslagen tegen zeer scherpe opslagtarieven.

  Lees meer