Seniorenverhuizing, studentenverhuizing en particuliere verhuizingen in Heerenveen

Goedkoop Verhuizen? Laat uw verhuizing in Heerenveen aan ons  verhuisbedrijf over. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, studentenverhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen in Heerenveen. Wij verhuizen met verschillende verhuiswagens en hebben voor iedere budget een oplossing. 

Wij kunnen een full-service verhuizing voor u verzorgen waarbij uw huisraad door ons wordt ingepakt. Onze verhuizers pakken uw spullen met zorg in. Wij bieden ook de mogelijkheid om klein installatiewerk te verrichten. Dit kan bestaan uit het installeren van de computer, televisie en wasmachine etc. 

U kunt ook kiezen voor een low-budget verhuizing. Hierbij voert u samen met één van onze ervaren verhuizers de verhuizing uit. U betaalt in dat geval voor slechts één verhuizer per uur. Daar kun je zelf geen bestelauto voor huren.

Wij begrijpen dat het wellicht lastig is om te bepalen hoeveel verhuizers u nodig heeft en welke verhuiswagen het meest geschikt is.

Wij zijn onderdeel van Ervaren Verhuizers en bieden de mogelijkheid om online een offerte aanvraag te doen. Wij komen dan met een op maat gesneden verhuisofferte.

Buma erkende verhuizers
Online Verhuisofferte voor uw verhuizing in Heerenveen aanvragen

 • Nieuwe adresgegevens

 • Verhuis gegevens

 • * velden zijn verplicht.

30 verhuisdozen, schilderijenbox, 5 kilo inpakpapier, matrashoezen en tape

30 verhuisdozen en compleet inpakpakket aanbieding € 65,-

Lees meer
Meer nieuws
 • 20 sterke verhuisdozen voor € 29,-

  Bestel nu uw verhuisdozen

  AANBIEDING 20 verhuisdozen voor € 29,-. Zware kwaliteit

  Bestellen
 • Verhuizing met onze verhuislift

  Verhuizen met lift

  Heeft u een verhuislift nodig? Onze verhuislift gaat tot een hoogte van 11 meter en kan op nagenoeg iedere plek worden geplaatst.

  Lees meer
 • Opslag

  Tijdelijke opslag nodig?

  Uw inboedel kan bij ons veilig en verwarmd worden opgeslagen tegen zeer scherpe opslagtarieven.

  Lees meer