Buma Verhuizingen, hét verhuisbedrijf van Leeuwarden

Buma Verhuizingen en Opslag  is dé verhuizer van Leeuwarden. Onze mannen zijn ervaren en gediplomeerde verhuizers. Wij zijn in het bezit van alle benodigde vergunningen, expertises en verzekeringen. Bij Buma Verhuizingen verhuist de eigenaar mee. U krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. Verhuizen staat in de stress top 3. Hier merkt u niets van wanneer uw verhuizing door ons wordt uitgevoerd.

Kernactiviteiten van ons zijn seniorenverhuizingen, particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en internationale verhuizingen. Door jarenlange ervaring en opleiding hebben wij een brede specialisatie verkregen.

Buma verhuizingen is niet aangesloten bij een grote groep. Hier hebben wij bewust voor gekozen. De eigenaar is de vertegenwoordiger en de verhuizer zodat u altijd verzekerd bent van dat extra stukje aandacht en u nooit teveel betaald. Wij houden onze overheadkosten bewust laag.

Wij beschikken over 2 verhuiswagens die voldoen aan alle milieunormen en technologie. De verhuiswagens zijn uitgerust met voldoende dekens, gereedschap, transportmateriaal, garderobedozen enzovoort. Ook beschikken wij over een nieuwe verhuislift die tot een hoogte van 11 meter gaat.

Wij bieden drie mogelijkheden;  U kunt direct uw verhuizing reserveren, zie de aanbieding hier onder. U kunt een afspraak maken voor een bezichtiging. Bezichtigingsaanvraag verhuizing Leeuwarden , of u kiest ervoor om ons verhuisofferte formulier in te vullen en u krijgt van ons een prijs zonder dat wij langs hoeven komen. Verhuisofferte Leeuwarden

Aanbieding verhuizen in Leeuwarden

Verhuiswagen 19m3, met 2 verhuizers voor een halve dag. Prijs is ALL-IN voor 4 uren werk: € 475,- . 

Budgetverhuizing: 1 ervaren verhuizer met een 19 m3 wagen met laadklep voor een halve dag: € 285,-  1 verhuizer met een grote vrachtwagen van 45m3 voor een halve dag: € 325,-

Grote vrachtwagen 45 m3 met 2 verhuizers voor een halve dag. Prijs is ALL-IN voor 4 uren werk: € 499,-.

Bel nu en reserveer uw verhuizing: 058-7518327

U kunt uw verhuizing direct boeken door hieronder het formulier in te vullen. Wilt u bij het veld bericht aangeven om welke aanbieding het gaat. Verhuiswagen 19 kuub of vrachtwagen 45 kuub. Zodra wij uw formulier ontvangen dan ontvangt u van Buma Verhuizingen, binnen 24 uur een bevestiging via de mail.


Direct uw verhuizing boeken in Leeuwarden

 • Nieuwe adresgegevens

 • Verhuis gegevens

 • * velden zijn verplicht.

Buma Verhuizingen, het verhuisbedrijf van Leeuwarden

30 verhuisdozen, schilderijenbox, 5 kilo inpakpapier, matrashoezen en tape

30 verhuisdozen en compleet inpakpakket aanbieding € 65,-

Lees meer
Meer nieuws
 • 20 sterke verhuisdozen voor € 29,-

  Bestel nu uw verhuisdozen

  AANBIEDING 20 verhuisdozen voor € 29,-. Zware kwaliteit

  Bestellen
 • Verhuizing met onze verhuislift

  Verhuizen met lift

  Heeft u een verhuislift nodig? Onze verhuislift gaat tot een hoogte van 11 meter en kan op nagenoeg iedere plek worden geplaatst.

  Lees meer
 • Opslag

  Tijdelijke opslag nodig?

  Uw inboedel kan bij ons veilig en verwarmd worden opgeslagen tegen zeer scherpe opslagtarieven.

  Lees meer