Seniorenverhuizing, studentenverhuizing en particuliere verhuizingen in Drachten

Verhuizen in Drachten met de toppers van Buma Verhuizingen. 

Wij hebben een prachtige aanbieding voor ieder type verhuizing. Onze mannen zijn ervaren verhuizers, gediplomeerd en beschikken over alle vergunningen en kwalificaties om ieder type verhuizing tot het gewenste resultaat te brengen.

Onze verhuiswagens in Drachten  zijn uitgerust met voldoende dekens, gereedschap, transportmateriaal, garderobedozen enzovoort. Ook beschikken wij over een nieuwe verhuislift die tot een hoogte van 11 meter gaat.

Wij bieden twee mogelijkheden om u te verhuizen;  U kunt direct uw verhuizing reserveren, of u kiest ervoor om ons verhuisofferte formulier in te vullen en u krijgt van ons een prijs zonder dat wij langs hoeven komen. Offerte verhuizen in Drachten

Verhuisknaller - verhuizen in Drachten

Verhuiswagen DamwoudeVerhuiswagen 19m3, met 2 verhuizers voor een halve dag. Prijs is ALL-IN voor 4 uren werk: € 499,-  Incl. verzekering tot € 100.000. Buma Verhuizingen is aangesloten bij Ervaren Verhuizers Nederland. Verhuizen in Drachten doe je met de mannen van Buma Verhuizingen.

 

Grote vrachtwagen 45 m3 met 2 verhuizers voor een halve dag. Prijs is ALL-IN voor 4 uren werk€ 549,- Incl. verzekering tot € 100.000. Buma Verhuizingen is aangesloten bij Ervaren Verhuizers Nederland

 

U kunt uw verhuizing direct boeken door hieronder het formulier in te vullen. Wilt u bij het veld bericht aangeven om welke aanbieding het gaat. Verhuiswagen 19 kuub of vrachtwagen 45 kuub. Zodra wij uw formulier ontvangen dan ontvangt u van Buma Verhuizingen, binnen 24 uur een bevestiging via de mail.

Extra verhuizer nodig? € 35,- per uur toeslag.

Boek hier uw verhuizing in Drachten

 • Nieuwe adresgegevens

 • Verhuis gegevens

 • * velden zijn verplicht.

 

30 verhuisdozen, schilderijenbox, 5 kilo inpakpapier, matrashoezen en tape

30 verhuisdozen en compleet inpakpakket aanbieding € 65,-

Lees meer
Meer nieuws
 • 20 sterke verhuisdozen voor € 29,-

  Bestel nu uw verhuisdozen

  AANBIEDING 20 verhuisdozen voor € 29,-. Zware kwaliteit

  Bestellen
 • Verhuizing met onze verhuislift

  Verhuizen met lift

  Heeft u een verhuislift nodig? Onze verhuislift gaat tot een hoogte van 11 meter en kan op nagenoeg iedere plek worden geplaatst.

  Lees meer
 • Opslag

  Tijdelijke opslag nodig?

  Uw inboedel kan bij ons veilig en verwarmd worden opgeslagen tegen zeer scherpe opslagtarieven.

  Lees meer