Wij kunnen echt iedere verhuizing verzorgen!

Verhuizen is maatwerk! Hier zijn wij ons volledig van bewust. Een seniorenverhuizing vraagt om een andere aanpak dan een studentenverhuizing een internationele verhuizing of een bedrijfsverhuizing.

 
Werkwijze 

Uw specifieke wensen worden gecombineerd met onze ervaring. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en wat er dient te gebeuren. Vervolgens gaan wij u informeren wat de meest efficiente en economische manier van verhuizen voor u is.

Wij zijn ons zeer bewust dat verhuizen in de stress top 3 staat. Tijdens de verhuizing zullen wij dan ook met grote zorgvuldigheid met uw dierbare spullen omgaan. U ontvangt van ons een voorstel voor uw verhuizing waarbij ons verhuisteam rekening houdt met de situatie tijdens de verhuizing.  Indien een verhuislift gewenst is nemen wij deze uiteraard mee.  Kwaliteit en snelheid wordt bij ons gecombineerd.

Wilt u weten wat onze volledige strategie is? Neem dan contact met ons op. Graag leggen wij u uit hoe onze manier van verhuizen werkt. Onze manier van werken combineren wij met uw specifieke wensen. Verhuizen doen we tenslotte samen.

Impressie

 

Ijzersterke Buma verhuisdozen

Bestel hier uw ijzersterke verhuisdozen voor slechts € 2,- per stuk! Goedkoper dan de bouwmarkt en 3 keer zo stevig!

Lees meer
Meer nieuws
 • Verhuisdozen bestellen

  Bestel hier uw Buma verhuisdozen

  Ijzersterke Buma verhuisdozen

  Bestel Buma verhuisdozen
 • Verhuizing met onze verhuislift

  Verhuizen met lift

  Heeft u een verhuislift nodig? Onze verhuislift gaat tot een hoogte van 11 meter en kan op nagenoeg iedere plek worden geplaatst.

  Lees meer
 • Opslag

  Tijdelijke opslag nodig?

  Uw inboedel kan bij ons veilig en verwarmd worden opgeslagen tegen zeer scherpe opslagtarieven.

  Lees meer